Word donateur

Wilt u Rhiza structureel steunen en maandelijks, per kwartaal, halfjaarlijks of jaarlijks doneren? Wij zijn daar heel blij mee. U wordt dan donateur. U machtigt Rhiza, tot wederopzegging om periodiek uw bijdrage af te schrijven. U bepaalt hoe vaak en voor welk bedrag, klein of groot. U kunt het aangeven in het onderstaande doneerformulier.

Na het invullen en versturen van dit formulier, ontvangt u per post uw bevestiging, ter ondertekening. Een exemplaar stuurt u naar Stichting Rhiza en 1 exemplaar bewaart u voor uw eigen administratie.

Naam*
Vul alstublieft uw naam in

Bedrag*
Kies alstublieft een bedrag om te doneren

Ander bedrag*
Vul alstublieft het gewenste donatiebedrag in

IBAN account nr*
Please fill in your IBAN account nr.

Frequentie*
Kies alstublieft een frequentie van doneren

Opmerkingen
Invalid Input

Adres & plaats*
Vul alstublieft uw adres en woonplaats in

E-mailadres*
Vul alstublieft uw e-mailadres in.

Phone number
Please fill in your phone nr.

Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input

Machtiging*

reCAPTCHA
Zet een vinkje om verder te gaan.

Periodiek schenken

Wilt u voor enkele jaren vast doneren, met extra belastingvoordeel? Dan kiest u voor periodieke schenking. Met een periodieke schenking geeft u gedurende 5 jaar jaarlijks een vast bedrag aan Stichting Rhiza. De hoogte van uw bijdrage mag u zelf vooraf bepalen. Uw gift is aftrekbaar van de belasting; u kunt een deel terug ontvangen van de Belastingdienst. Het grote voordeel voor u als gever en voor ons als stichting is dat uw meer kunt doneren dan het u kost. Uw bijdrage is meer waard!

Download hier het formulier en stuur het ingevuld naar onze penningmeester, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Rhiza is als ANBI aangemerkt door de Rijksoverheid en Belastingdienst en is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Wilt u meer informatie over periodiek schenken aan een ANBI aangemerkte instelling? Lees dan verder op: http://anbi.nl/periodiek-­schenken/