Bedrijfsponsoring

Stichting Rhiza is enorm blij met en trots op de bedrijven en ondernemingen die ons werk sponsoren. Dankzij de sponsors, in Nederland en Zuid-­Afrika kunnen wij daadkrachtig en slagvaardig te werk gaan en onderwijs bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen.

Wilt u met uw bedrijf of organisatie helpen om ons streven Ieder kind naar school kracht bij te zetten, bijvoorbeeld in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Daar zijn we enorm blij mee, en we informeren u graag over de mogelijkheden. Indien u wenst kunnen wij u persoonlijk kennis laten maken met Stichting Rhiza, en we komen ons werk graag bij uw bedrijf, aan u en uw medewerkers, presenteren.

U kunt contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 036-2049379. Wilt u liever als bedrijf snel en simpel een mooie donatie doen? Dat kan op onze pagina Eenmalige donatie doen.

Rhiza is een ANBI ­aangemerkte stichting en uw financiële bijdrage is fiscaal aftrekbaar.

Een overzicht van onze huidige sponsors. Deze bedrijven helpen ons bij de inzet voor onze doelstellingen en het behalen van mooie resultaten:

Contribute Foundation
Ocean Partners
ASN Foundation
Barclays
Correctbook
De Baanderij
Experian
IFS
Philips
Rabobank
Wilde Ganzen