Rhiza South Africa

Rhiza is ‘Change The Game’ partner van Wilde Ganzen

Eerder dit jaar werd officieel bekend dat Rhiza de ‘Change The Game’ partner in Zuid-Afrika is geworden.
Change The Game is een programma van Wilde Ganzen waarbij een best practice organisatie van een bepaald land andere Ngo’s traint in het lokaal werven van fondsen en het mobiliseren van support.Dit is in de kern een vast programma dat in elk land dient te worden vertaald naar de lokale context. Rhiza heeft de laatste jaren laten zien dat zij een gezonde organisatie hebben die de lokale context goed begrijpt en weet waar de mogelijkheden liggen. 
Op dit moment worden in Johannesburg de trainers getraind zodat zij in een later stadium andere Ngo’s kunnen gaan trainen.Deze trainingen zijn overigens ook online te volgen!Informeer jouw lokale partners over de Online Change the Game Academy met e-learning cursussen, toolkits, inspirerende succesverhalen en een uitgebreide bibliotheek: www.changethegameacademy.org.
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover