Rhiza Netherlands

CBF CERTIFICERING VOOR STICHTING RHIZA

Rhiza Nederland is op 27 november 2018 gecertificeerd als CBF. CBF, het Centraal Bureau Fondsenwerving, is de nationale autoriteit op het gebied van fondsenwervende fondsen in Nederland.
Het is een waardevolle erkenning dat Rhiza een goed gestructureerde NGO is en de donaties besteedt, op een verantwoorde manier ontvangen van donors en sponsors. Het is de goedkeuring die garandeert dat Rhiza het geld uitgeeft voor de taken en doelen waarvoor het is opgericht. Rhiza voldoet aan alle criteria die CBF heeft gesteld. Mensen die sympathiseren met onze doelen kunnen met vertrouwen doneren. We zijn erg blij met deze erkenning. Als je in deze feestmaand december een donatie aan Rhiza wilt doen, ga je naar https://www.rhiza.nl/donor. Bedankt voor je ondersteuning!